پنج شنبه ٠٣ مهر ١٣٩٩
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
صفحه اصلي
  • قابل توجه دانشجویانی که دفاع از پایان نامه در پیش دارند.
    با توجه به پاندمی ویروس کوید 19، دانشجویان محترمی که در روزهای آتی جلسه دفاع از پایان نامه در پیش دارند و دفاع حضوری امکان پذیر نمی باشد،جهت تسریع و اطلاع از نحوه دفاع آنلاین ، لطفا فایل پیوست خبر را مطالعه نمایند .

• برگزاری کارگاه آموزشی مالکیت فکری با محوریت حوزه سلامت
    با عنایت به شیوع کرونا و محدودیت های موجود در برگزاری کارگاه های آمورشی مذکور و با توجه به لزوم پیگیری برنامه های آموزشی و درخواست های متعدد از سوی دانشگاه های علوم پزشکی مبنی بر برگزاری دوره های مذکور، دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت وزارت متبوع با همکار ی کانون پتنت ایران، برگزاری این کارگاه ها را در قالب 30 جلسه وبینار دو ساعته برنامه ریزی نموده است .

• سومین بخشنامه داخلی آموزش در زمان کرونا
    آخرین تصمیمات در خصوص تدام فعالیت های آموزشی در زمان کرونا اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان گرامی لطفا" فایل ضمیمه مطالعه گردد.

• .
    .

• راهنمای استفاده از سامانه یادگیری دانشگاهی نوید
    دانشجویان گرامی جهت استفاده بهینه تر از سامانه لطفا فایل آموزشی رو مشاهده نمایید.

سایت دانشگاهاثربخشي آموزش خانواده تئوري سيستمي بوئندكتر حسن رفيعيمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجوییاعضای هیئت علمی