صفحه اصلي > آرشیو اخبار

وزارتخانه ها و سازمانهای داخلی

بازدید این صفحه : 79802
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
اخبار > دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه

نحوه امتیاز دهی فعالیت تحقیقاتی دانشجویان

احتراما دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه  .  دانشجویان تا تاریخ 5 تیر ماه می توانند مدارک و مستندات پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهند. (آیین نامه و چک لیست مربوطه در سایت کمیته به آدرس www.src.uswr.ac.ir نیز قابل دسترس می باشد).دانشجویان همچنین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان فارابی طبقه دوم اتاق 207 مراجعه نمایند.

1397/04/02  -  ٠٩:٥٧ / شماره خبر : ١٢٠٩٥ / تعداد نمایش : 337

خروج

سایت دانشگاهاثربخشي آموزش خانواده تئوري سيستمي بوئنمعاونت آموزشیدكتر حسن رفيعيمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجوییاعضای هیئت علمی