صفحه اصلي > آرشیو اخبار
دوشنبه ٠١ مرداد ١٣٩٧

بازدید این صفحه : 66604
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
اخبار > دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه

نحوه امتیاز دهی فعالیت تحقیقاتی دانشجویان

احتراما دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه  .  دانشجویان تا تاریخ 5 تیر ماه می توانند مدارک و مستندات پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهند. (آیین نامه و چک لیست مربوطه در سایت کمیته به آدرس www.src.uswr.ac.ir نیز قابل دسترس می باشد).دانشجویان همچنین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان فارابی طبقه دوم اتاق 207 مراجعه نمایند.

٠٩:٥٧ - شنبه ٢ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٠٩٥    /    تعداد نمایش : ٥٦

خروج

اخبار گروه
سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا، معاونت مشوملان و امور معافیتها
دانشجویان محترم فایل پیوست در خصوص سنوات معافیت تحصیلی دانشجویان مقاطع ارشد و PH.d می باشد ، لطفا مطالعه فرمایید.
 ٠٨:٣٣ - 1397/04/19 - نظرات : ٠متن کامل >>
حمایت مادی و معنوی از محققان و پژوهشگران و تخلفات پژوهشی
در خصوص حمایت مادی و معنوی از محققان و پژوهشگرانی که در مقاله ، کتاب و ...علمی ، پژوهشی خود از وابستگی آن مرکز اتفاده نمایند، مطابق ماده 6-1 و تبصره1 راهنمای کشوری اخلاق در انتشار آقار پژوهشی این اقدامات از نظر اخلاقی غیر قابل قبول و تخلف پژوهشی محسوب می گردد .
 ١٣:٢٣ - 1397/04/02 - نظرات : ٠متن کامل >>
اخبار حوزه رفاه اجتماعی
ایران در رتبه 104 «سلامت اجتماعی» جهان
رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران با اشاره به تحقیقات انجام شده توسط موسسه تحقیقاتی لگاتوم در زمینه سلامت اجتماعی میان 150 کشور دنیا، گفت: کشور ایران در این تحقیق در رتبه 104 جای گرفته است.
 ٠٩:٥٨ - 1397/02/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
سایت دانشگاهمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجویی