صفحه اصلي > آرشیو اخبار
شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٧

بازدید این صفحه : 74398
 بازدیدکنندگان آنلاين : 12
اخبار > دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه

نحوه امتیاز دهی فعالیت تحقیقاتی دانشجویان

احتراما دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه  .  دانشجویان تا تاریخ 5 تیر ماه می توانند مدارک و مستندات پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهند. (آیین نامه و چک لیست مربوطه در سایت کمیته به آدرس www.src.uswr.ac.ir نیز قابل دسترس می باشد).دانشجویان همچنین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان فارابی طبقه دوم اتاق 207 مراجعه نمایند.

٠٩:٥٧ - شنبه ٢ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٠٩٥    /    تعداد نمایش : ٢٢٧

خروج

اخبار گروه
انجمن علمی دانشجویان سلامت و رفاه اجتماعی برگزار می کند:
برگزاری اولین دوره جلسات مقاله خوانی و کتاب خوانی ( سخنرانی هفتم)گروه مدیریت رفاه اجتماعی و مددکاری
موضوع سخنرانی هفتم : کتاب " دگرگونی بزرگ" اثر کارل پولانی با ترجمه ی محمد مالجو (نشر شیرازه ) ارائه دهنده/: آقای یاشار دارالشفا ، دانشجوی دکترای سلامت و رفاه اجتماعی زمان : سه شنبه 22 آبان ماه، ساعت 11:30 الی 12:30 مکان : دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، ساختمان فارابی ، طبقه چهارم ، کتابخانه گروه مددکاری اجتماعی
 ١٤:١١ - 1397/08/19 - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری كارگاه آموزشي " مقاله نویسی علمی به زبان انگلیسی "
كارگاه مقاله نويسي علمي به زبان انگليسي جهت دانشجويان مقاطع تحصيلات تكميلي توسط واحد استعداد درخشان
مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي در تاريخ 27 و 28 آبانماه سال جاري از ساعت 12/30 الي 15/30 در سالن دكتر شاملو برگزار ميگردد. لازم به ذكر است ، كارگاه فوق به زبان انگليسي برگزار خواهد شد. خواهشمند است دانشجويان متقاضي جهت شركت و هماهنگي هاي بعدي با داخلي 2456 خانم حسين پور تماس حاصل فرمايند.
 ١٠:٤٧ - 1397/08/19 - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری اولین دوره جلسات مقاله خوانی (ژورنال کلاب ) گروه آموزشی مدیریت رفاه اجتماعی
اخبار حوزه رفاه اجتماعی
آموزش مهارت های رفتاری
آموزش مهارت های رفتاری ،کلید مهار آسیب های اجتماعی
تهران- ایرنا- آسیب های اجتماعی به طبقه و قشر خاصی تعلق ندارد و تنها میزان شدت و کاهش آن میان طبقات مختلف متفاوت است. کلید اصلی و حلقه مفقوده رشد این معضل ها را باید در عملکرد ناقص و نادرست نهادهای آموزشی و پرورشی جست و جو کرد. از این رو با فرهنگ سازی و آموزش مهارت های رفتاری می توان به مهار آن پرداخت.
 ١٠:٤ - 1397/07/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
سایت دانشگاهمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجویی