صفحه اصلي > آرشیو اخبار
چهارشنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٧

بازدید این صفحه : 71733
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
اخبار > دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه

نحوه امتیاز دهی فعالیت تحقیقاتی دانشجویان

احتراما دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه  .  دانشجویان تا تاریخ 5 تیر ماه می توانند مدارک و مستندات پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهند. (آیین نامه و چک لیست مربوطه در سایت کمیته به آدرس www.src.uswr.ac.ir نیز قابل دسترس می باشد).دانشجویان همچنین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان فارابی طبقه دوم اتاق 207 مراجعه نمایند.

٠٩:٥٧ - شنبه ٢ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٠٩٥    /    تعداد نمایش : ١٧٢

خروج

اخبار گروه
قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی
ضمیمه فرم رضایت نامه آگاهانه در صورت کار با آزمودنی به پروپوزال
با سلام و احترام با عنايت به بررسي پروپوزال هاي دانشجويان پس از داوري هاي علمي اخلاقي در تحصيلات تكميلي و پس از آن ارجاع به كميته اخلاق، به منظور بررسي و تنظيم صورتجلسه خواهشمند است دستورفرماييد فرم رضايت نامه آگاهانه در صورت كار با آزمودني حتما ضميمه پروپوزال گردد.
 ١٤:١٠ - 1397/06/21 - نظرات : ٠متن کامل >>
مهم /مهم
آخرین مهلت انتخاب واحد در تاریخ 97/7/1
دانشجویانی که به هر دلیلی موفق به انتخاب واحد در موعد مقرر نشده اند (درهمه مقاطع) می توانند در روز 1/7/97 از ساعت 8 لغایت 16 جهت انتخاب واحد به سامانه سما مراجعه نمایند. شایان ذکر است بعد از تاریخ اعلام شده هیچگونه مکاتبه جهت انتخاب واحد پذیرفته نخواهد شد.
 ١٣:٥٣ - 1397/06/20 - نظرات : ٠متن کامل >>
صدور تاییدیه تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی
اخبار حوزه رفاه اجتماعی
ایران در رتبه 104 «سلامت اجتماعی» جهان
رییس انجمن روانشناسی اجتماعی ایران با اشاره به تحقیقات انجام شده توسط موسسه تحقیقاتی لگاتوم در زمینه سلامت اجتماعی میان 150 کشور دنیا، گفت: کشور ایران در این تحقیق در رتبه 104 جای گرفته است.
 ٠٩:٥٨ - 1397/02/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
سایت دانشگاهمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجویی