صفحه اصلي > آرشیو اخبار

وزارتخانه ها و سازمانهای داخلی

بازدید این صفحه : 78323
 بازدیدکنندگان آنلاين : 9
اخبار > دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه

نحوه امتیاز دهی فعالیت تحقیقاتی دانشجویان

احتراما دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر و چک لیست مربوطه  .  دانشجویان تا تاریخ 5 تیر ماه می توانند مدارک و مستندات پژوهشی خود را به کمیته تحقیقات دانشجویی تحویل دهند. (آیین نامه و چک لیست مربوطه در سایت کمیته به آدرس www.src.uswr.ac.ir نیز قابل دسترس می باشد).دانشجویان همچنین می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان فارابی طبقه دوم اتاق 207 مراجعه نمایند.

1397/04/02  -  ٠٩:٥٧ / شماره خبر : ١٢٠٩٥ / تعداد نمایش : 299

خروج

سایت دانشگاهمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجویی