صفحه اصلي

بازدید این صفحه : 64216
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
گروه آموزشی رفاه اجتماعی

رفاه اجتماعی شامل مجموعه اقداماتی در سطوح مختلف از سیاستگذاری تا ارائه خدمات است که در هر یک از بخشهای دولتی، خصوصی، خانواده، و خیریه با هدف پیشگیری، كنترل يا كاهش مشکلات اجتماعی و ارتقاء کیفیت زندگی آحاد جامعه صورت می گیرد.

اهداف

هدف اصلي اين گروه ، «توليد و توسعه دانش رفاه اجتماعي» متناسب با نياز جامعة ايران در دوران حاضر و سالهاي آينده ، از طريق پژوهش و آموزش و «تربيت نيروي انساني متخصص و كارآمد» براي مديريت ، سياستگذاري ، برنامه‌ريزي و اداره امور آموزش و پژوهش در بخش اجتماعي و بهداشت كشور مي‌باشد.

اخبار گروه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
بزرگترین طرح ملی پیرامون آسیب های اجتماعی، توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی به شورای اجتماعی کشور ارائه شد
نتایج اجرای بزرگترین طرح ملی پیرامون آسیب های اجتماعی تحت عنوان " سامانه رصد آسیب های اجتماعی و تعیین کننده های آن "، صبح امروز (یکشنبه)، توسط اعضای هیات علمی و محققان حوزه سلامت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به شورای اجتماعی کشور ارائه شد.
 ١٣:٤٤ - 1397/11/01 - نظرات : ٠متن کامل >>
بسیار مهم / قابل توجه دانشجویان دکتری
جایگزینی مقاله و پرداخت یک ترم شهریه
در جلسه شورای تحصیلات تکمیلی مورخ 29/10/97 مقرر شد با توجه به زمانبر بودن مقاله اضافه در ازای هر ترم تاخیر ، در هنگام دفاع نهایی معادل یک ترم شهریه ثابت پرداخت نمایند.
 ٠٩:٥ - 1397/11/01 - نظرات : ٠متن کامل >>
مصوبات جلسه شورای تحصیلات تکمیلی مورخ 29/10/97
اخبار حوزه رفاه اجتماعی
مهم / فوری
قطع مقرری دانشجویان مقطع دکتری تخصصی و پژوهشی
در جلسه شورای تحصیلات تکمیلی مورخ 03/10/97 مبنی بر قطع مقرری دانشجویان مقطع دکتری تخصصی و پژوهشی (پایان ترم 5 جهت دانشجویان دکتری تخصصی و ترم 4 برای دانشجویان دکتری پژوهشی) تا زمان تصویب پروپوزال یا شرکت در آزمون جامع، از ابتدای فروردین سال 98 اجرا گردد.
 ١٤:٩ - 1397/10/11 - نظرات : ٠متن کامل >>
سایت دانشگاهمعاونت آموزشیمعاونت پژوهشیمعاونت درمانکتابخانه مرکزیمعاونت فرهنگی و دانشجویی